Gott nytt år

Gott nytt år alla glada dansare och spelmen.

De flesta av oss firade inte jul som vanligt, utan på ett nytt sätt. Kanske sågs ni ute en stund eller ni kanske firade en helt eller delvis digital jul. Från Kulturens har vi fått tips om “jitsi meet” fungerar som zoom som jag vet många provat på, skillnaden är att på jitsi meet har man ingen begränsning på tiden för mötet och man får vara max 50 st. Någon måste hämta hem jitsi meet och sedan bjuda in de andra till “mötet”. De inbjudna får då en länk som man klickar på och kan delta i mötet. Lycka till.

Nu har hela 2020 gått och vi har inte fått dansa och spela tillsammans så värst mycket på grund av coronan. Vi alla tycker det här är väldigt tråkigt. Vi hoppas att ni dansar/spelar lite hemma så ni håller ångan uppe för det här med dans och spel. Det finns ju mycket att hämta på Youtube om man vill prova på något nytt hemma.

För 2021 har styrelsen med flera börjat planera för aktiviteter under nästa år. Vi är väl medvetna om att vi troligtvis inte kan dansa hela nästa termin men vi vill ändå planera för en “normal” vår. Det är ju de restriktioner vi får från Folkhälsomyndigheten och regeringen vi måste förhålla oss till även nästa år.

Vi vill meddela att vi inte kommer att ta ta ut någon aktivitetsavgift för vårterminen 2021 för vuxna som inte har några aktiviteter att gå till. Vi är dock väldigt glada om ni fortfarande vill vara medlemmar och betala medlemsavgift för 2021 så att vår dansförening kan överleva corona.

Till sist en vädjan från Valberedningen. De har ännu inte hittat en ny kassör, så nu ber jag er alla att tänka ett varv till. Skulle just du kunna vara vår nästa kassör? Per kommer att sätta in dig i arbetet med ekonomin. Kontakta valberedningen som består av Annika S, Per A och Ulf HS.

Valberedningens kontaktuppgifter har du fått i brevlådan eller kan få från sekreterare@folkungagillet.se.

Med detta så önskar vi er alla ett riktigt gott nytt år. Styrelsen.

Ps. Glöm inte att lämna in Verksamhetsberättelse för 2020 och Verksamhetsplan för 2021 till sekreterare@folkungagillet.se.